REAL ACADEMIA DE MEDICINA - Nocturna Copa + Espectáculo
Barcelona per a grups

Llegir més
Tots els dissabtes realitzem l'activitat "Visites guiades a Reial Acadèmia de Medicina", es tracta d'una experiència en què descobrirem la història de la medicina europea i que inclou copa de cava o suc de fruites amb aperitius, espectacle amb mentalista/il·lusionista i la visita guiada completa per ledifici. Reial Acadèmia de Medicina: Situada a pocs metres del MACBA, és part de l'antic hospital de la Santa Creu, l'edifici seu de la Reial Acadèmia de Medicina des del 1718, acull el singular amfiteatre anatòmic, Gimbernat, amb la seva gegantina làmpada d'aranya, realitzada a mà a Murano (Venècia) al segle XVIII, la biblioteca, la sala Turro i la sala Presidents. En aquest lloc van dictar catedra, personatges il·lustres com Santiago Ramon i Cajal, (premi nobel de Medicina), l'eminent cirurgià i anatomista Antoni Gimbernat, entre d'altres.

Vine a conèixer la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Ubicada en un dels edificis neoclàssics més importants de Barcelona, on destaca l'espectacular amfiteatre anatòmic construït per Ventura Rodríguez i que es destinava a la formació de cirurgians. La història de la Reial Acadèmia està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni Gimbernat o Santiago Ramón i Cajal. De la mà dels nostres guies podràs conèixer l'edifici i la seva història, segur que et sorprendrà!

Sol·licitar pressupost Val regal
a partir de 20 persones

Del 29/12/2022
al 14/12/2024
Real Academia de Medicina de Cataluña
C/ del Carme 47, Barcelona

Condicions
Dissabtes

PRESSUPOST PERSONALITZAT
Segons el nombre de persones, possibilitat de fer esdeveniment privat o unir-se a una data oberta
Persones amb discapacitat: us preguem que consulteu l'accessibilitat dels espais abans d'efectuar la reserva

En cas d'esdeveniment Privat, els horaris poden ser modificats.

Idioma
Castellano
CategorIa
Escapades
Duració
175 min.
Recomanat
Per a tots els públics

Horaris
Visita Guiada Nocturna (Dissabte)
19,30h - Recepció dels assistents, copa de cava i espectacle de l'il·lusionista
20:15h - Inici de la visita guiada a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya
20:30h - Actuació mentalista
20:45h - Fi de la vetllada
PVP
Preu Adults 20,00€
Entrada reduïda fins a 12 anys: 10,00€
Idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès, Alemany, Xinès i Rus.

Procés per comprar entrades
Informació i reserves:

- Emplenar el formulari que trobaràs clicant en el botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de 9: 00h a 17: 00h (exep. Festius)


Pagament i tancament de reserves:
20 dies ABANS DE LA DATA DE LA FUNCIÓ RESERVADA.

Nota sobre menors d'edat:
L'activitat està oberta als menors d'edat. No obstant això, són els pares els que poden valorar si el programa i l'horari són els idonis perquè els seus fills puguin gaudir-se i integrar-se amb la resta de participants.

Una altra informació
Informació per a canvis i anul·lacions
- Per canviar el dia de la reserva us preguem que aviseu amb 24h d'antelació, en cas contrari es perdrà el vostre import sense dret a devolució.
- L´organització es reserva el dret d´anul·lar l´itinerari per causes meteorològiques o per no arribar al mínim d´aforament necessari. En aquest cas, s'oferirà una data alternativa a la prevista.
- La visita al Palau Requesens, el sopar i la xerrada, no s'anul·laran per causes meteorològiques.
- En cas de no poder assistir a l'activitat, podeu anul·lar la reserva amb 48 h d'antelació. En grups de més de 10 persones preguem que anul·lin amb 4 dies d‟antelació per tenir dret a la devolució de l‟import. Les anul·lacions tenen un cost de 5€ per reserva per a despeses de gestió. Per canviar el dia de la reserva si us plau aviseu amb 24h d'antelació, en cas contrari perdrà el seu import sense dret a devolució.
- L'anul·lació de la reserva no es pot fer per correu electrònic. Per fer l'anul·lació preguem que truqueu al 93 540 0790 de dilluns a divendres laborables de 9 a 17h o per a emergències fora d'horari al 690 869 636. MyEntrada es compromet a tornar l'import en un termini màxim de 10 dies naturals des del moment que la persona ha facilitat el seu número de compte per a la devolució.

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Formes de pagament:
(1) Transferència Bancària: Sense despeses de gestió.
(2) Targeta de crèdit: Despesa de gestió 1% sobre l'import total de la compra.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS:
Informació i pressupost sense compromís per a FUNCIÓ PRIVADA, PERSONALITZACIÓ DEL TEATRE, SERVEI DE SERVEI D'ÀPATS, etc.
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse