Peter, El Musical
Madrid per a grups

Llegir més
El país de Mai Mamá i la famosa història de Peter Pan recobra vida en aquesta superproducció espanyola. Des de la recreació d'una casa londinenca de somni on Wendy, John i Michael coneixen per primera vegada Peter fins al prestigiós “Jolly Roger” el vaixell pirata del temut James Garfio amb tota la seva tripulació a bord. El campament dels enginyosos nens perduts amb els seus instruments i atraccions de jocs trauran els somriures dels més petits. Ens submergirem al fons de l'oceà per conèixer les sirenes, i descobrirem els enigmes dels indis, els seus secrets i habilitats de lluita. Tot plegat recolzat per la creativitat de l'equip de Theatre Properties i la majestuosa construcció de Grupo Eventix. Catalogat com el millor musical familiar de l'any a Espanya de gran format. Després de recórrer el món amb més de 5.000 representacions i 5 milions d'espectadors, torna a Espanya Peter El Musical by Theatre Properties. Una producció espanyola que en els seus orígens va captivar el cor de milions d?espectadors. Va ser representat a Londres al Garrick Theatre i The Times el va posicionar «Al Top Five» dels millors musicals de Londres el 2008. Aquest musical es va representar a sis països del món: Espanya, Portugal, Regne Unit, Mèxic, Colòmbia i Uruguai amb gran èxit de públic i crítiques. Ara, la nova producció per a aquest 2022-2023 promet deixar una empremta inoblidable. Una súper producció de Theatre Properties, Atresmedia i Grupo Eventix. Una nova posada en escena amb l?última tecnologia teatral per recrear la màgia d?aquesta història llegendària.

Info. Escoles Sol·licitar pressupost Val regal
Veure video
DES DE 10 PERSONES

Del 22/02/2024
al 30/06/2024
Teatro ALCÁZAR
c/ Alcalá, 20, Madrid

Condicions
Del 17 al 21 d'abril no hi haurà funció.



1 invitació cada 25 pagades.
Els menors de 24 mesos no paguen entrada si no ocupen seient
La reserva es fa sense cap cost i es poden fer modificacions si calgués. La reserva ha de quedar abonada com a màxim amb 15 dies d'antelació respecte a la funció (En cas de superar les 85 entrades el pagament s'haurà de fer amb un mes d'antelació respecte a la funció). cancel·lar. El pagament es pot fer o per targeta o per transferència bancària, i les entrades s'enviaran en PDF per correu electrònic. Les tarifes poden patir canvis

Idioma
Castellano
CategorIa
Infantil
Duració
135 min.
Recomanat
apta per a tots els públics

Horaris
Del 17 al 21 d'abril no hi haurà funció.
Dijous
20:00h
Divendres i dissabtes 17:00 hi 20:00 h
Diumenges 12:00 hi 17:00 h

 
PVP
PVP
Des de 35,00 €
Despeses de tiquet no incloses.

Procés per comprar entrades
Informació i reserves a MyEntrada:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de 9:00 ha 17:00 h (exep. festius)


Pagament i tancament de reserves:
entre 10 i 20 ABANS DE LA DATA DE LA FUNCIÓ RESERVADA.

Recepció d'entrades:
En format PDF. Podràs imprimir-les o presentar-les al dispositiu al punt d'accés al recinte.

Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Formes de pagament:
(1) Transferència Bancària: Sense despeses de gestió.
(2) Targeta de crèdit: Despesa de gestió 1% sobre l'import total de la compra.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS:
Informació i pressupost sense compromís per a FUNCIÓ PRIVADA, PERSONALITZACIÓ DEL TEATRE, SERVEI DE SERVEI D'ÀPATS, etc.
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse