LA MUJER DE NEGRO
Madrid per a grups

Llegir més
Després de 30 anys ininterromputs d'èxit “La Dona de Negre” s'ha convertit en l'obra de teatre no musical més longeva, després de “La Ratonera” d'Agatha Christie, al West End londinenc. Amb més de 10 milions d'espectadors i produïda a 40 països La dona de negro explica la història d'Arthur Kipps, un advocat de mitjana edat que lloga un teatre i contracta un actor professional perquè l'ajudi a explicar un succés fantasmagòric i tràgic que li va passar a ell ia la seva pròpia família i que mai no ha pogut revelar ningú. Amb l'ajuda de l'actor, dels decorats abandonats del teatre i de la imaginació -que és infinita i molt poderosa- van interpretant la història de Kipps fins al punt que allò fantasmagòric de la història es fa real i els espectadors viuran una de les experiències més terrorífiques de tota la vida en un teatre. L'obra està basada en la novel·la homònima de Susan Hill i va ser adaptada per Stephen Mallatratt per a l'escena el 1987. Com a novetat hem volgut potenciar la part conceptual de la funció amb l'escenografia i el vestuari. I dotar-lo de nous i màgics efectes que potenciïn el món del més enllà, amb l'il·lusionisme, la música i les projeccions, perquè els espectadors visquin una experiència immersiva de terror. Un gènere fascinant i atraient per al gran públic, tant a la literatura i la petita o gran pantalla, però que poques vegades s'ha portat al teatre. A més, el text connecta amb l'essència més animal de l'ésser humà, per tant, és inevitable identificar-se i per això mateix és una experiència única. Preparin els seus cinc sentits i estiguin alerta perquè sentiran LA POR…

Sol·licitar pressupost Val regal
Veure video
a partir de 10 persones

Del 03/07/2024
al 11/08/2024
TEATRO FÍGARO
Doctor Cortezo, 5, Madrid

Condicions
Grups + 10 persones:
Pati de butaques: 17,50€
Amfiteatre: 14,50€

Idioma
Castellano
CategorIa
Por, Terror
Duració
90 min.
Recomanat
apta per a tots els públics

Horaris
Dimarts a dissabte: 20:00h
Diumenges: 18:00h
PVP
PVP
Pati de Butaques: 25,00€
Amfiteatre: 18,00€

Despeses de tiquet no incloses.

Procés per comprar entrades
Informació i reserves a MyEntrada:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de 9:00 ha 17:00 h (exep. festius)

Pagament i tancament de reserves:
20 dies ABANS DE LA DATA DE LA FUNCIÓ RESERVADA.

COM REBRÀS LES TEVES ENTRADES:
Pel sistema Entrada electrònica. T'arribaran les entrades per correu electrònic. Podràs imprimir-les o presentar-les de manera digital al teu mòbil o tablet directament a la porta del teatre, sense passar per taquilla.

Obertura de portes:
El recinte obre 1 hora i mitja hora abans de l'inici de la sessió. CAL ANAR AMB TEMPS PER PODER ACCEDIR TRANQUILAMENT.

Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Formes de pagament:
(1) Transferència Bancària: Sense despeses de gestió.
(2) Targeta de crèdit: Despesa de gestió 1% sobre l'import total de la compra.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS:
Informació i pressupost sense compromís per a FUNCIÓ PRIVADA, PERSONALITZACIÓ DEL TEATRE, SERVEI DE SERVEI D'ÀPATS, etc.
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse