LA FUNCIÓN QUE SALE MAL
Madrid per a grups

Llegir més
“La comèdia més divertida mai vista a Broadway!”
Guanyador del Premi Olivier a millor comèdia, aquest espectacle és una barreja entre Monty Python i Sherlock Holmes. LA FUNCIÓ QUE SURT MALAMENT ens presenta a un grup de teatre amateur en l'estrena de la seva obra de misteri en què, com el mateix títol suggereix, tot el que pot sortir malament, surt malament! Els actors propensos als accidents lluiten contra les adversitats fins a la baixada del teló, amb unes conseqüències divertidíssimes.
LA FUNCIÓ QUE SURT MAL ha captivat més de 8 milions d'espectadors des de la seva estrena al West End a Londres (2012), aconseguint els premis en la seva categoria.
Després de collir el mateix èxit a Broadway i en més de 30 països,
The Play that Goes Wrong (L'Obra de Teatre que Surt Malament, traducció literal ) és una obra una mica diferent.
Es tracta d'una comèdia que mostra una companyia de teatre força inútil tractant de representar una obra de misteri a l'estil de 'La Ratonera' d'Agatha Christie – és a dir, assassinat en una casa aïllada, diversos personatges que podrien ser l'assassí, un detectiu, i sorpresa al final (aquest tipus d'obres solen anomenar-se col·loquialment whodunit en anglès). L'obra en qüestió es diu Murder at Haversham Manor , i la companyia fictícia que la representa Cornley Polytechnic Drama Society , i hi ha molts detalls per fer creure que el que es veurà és de debò una obra amb aquesta companyia fictícia: els cartells, els programes, els noms d'actors falsos o la presentació de l'obra a càrrec del 'director' de la companyia.
Des del principi l'espectador ja pot suposar que res no sortirà bé en aquesta producció – mentre es van omplint les butaques ja es veuen actors a l'escenari, interpretant tècnics de teatre donant els últims (i desastrosos) tocs a l'escenari, tot sembla que caurà, i no queda molt clar que aquests 'tècnics' sàpiguen el que estan fent – fins i tot han de demanar ajuda a algú del públic per clavar un prestatge!
En realitat l'argument de la suposada obra és el menys important, perquè aquesta producció va de la -probablement- companyia més inepta de la història del teatre! Actors que fan de morts i es mouen, atrezzo que es trenca, actors que no se saben el guió o no apareixen en escena quan haurien, o actuen d'una manera sincopada i molt poc natural, una porta que no s'obre i obliga els actors a entrar a escena des d'un lateral, quadres que cauen, cops i accidents inesperats, incendis, un ascensor que funciona malament, i un tècnic de llum i so tan brillant com la resta de membres de la companyia.
 
Definida com un encreuament entre A gatha Christie i Monty Python , The Play That Goes Wrong és una creació d'una jove companyia teatral anomenada Mischief Theatre, els membres de la qual fins fa relativament poc ni tan sols podien permetre treballar a temps complet en el teatre; a poc a poc, després de portar la seva idea d'una obra en què tot surt malament desastrosament a petits teatres en pubs londinencs, van aconseguir representar-la a la sala més petita de les 2 que té el teatre Trafalgar Studios, i finalment -després de l'èxit collit, tant entre la crítica com entre el públic-han aconseguit arribar al West End, Broadway i comença el seu desembarcament mundial.
PREMIS
2017 Premis Tony - Guanyador al Millor Disseny d'Escenari en una Obra
2017 Broadway World – Guanyador al Millor Estrena; Millor Direcció; i Millor Disseny de So
2017 Broadway.com – Guanyador a l'Estrena Favorit pel públic
2015 Premis Olivier – Guanyador a la Millor Comèdia Original
2015 BroadwayWorld UK – Guanyador a la millor Obra

Sol·licitar pressupost Val regal
a partir de 10 persones

Del 20/09/2023
al 26/05/2024
Teatro AMAYA
Paseo General Martinez Campos, 9, Madrid

Condicions

1 invitacions per cada 51 entrada de pagament
Els preus poden canviar en festius, consultar.
Tots els grups hauran de pagar les entrades 30 dies abans de l'assistència a l'espectacle.

Idioma
Castellano
CategorIa
Teatre Comèdia
Duració
100 min.
Recomanat
Per a tots els públics

Horaris
Dimecres i dijous: 20:00h.
Divendres: 17:00 h.
Dissabte: 17:00 h. i 20:00h .
Diumenge: 18:00h.
EL 5/1/2024, NO HI HAURÀ FUNCIÓ.

 
PVP

Els preus poden patir modificacions en festius, ponts, etc...

Mapa del Teatre:


Procés per comprar entrades
Informació i reserves a MyEntrada:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de 9:00 ha 17:00 h (exep. festius)

Com rebràs les entrades:
Pel sistema Print at Home. T'arribaran les entrades per correu electrònic.
Podràs imprimir-les o ensenyar-les al dispositiu mòbil directament a la porta d'accés. (Sense passar per taquilla).

El recinte és un espai segur
Segueix les instruccions de la cartelleria i el personal autoritzat i
no oblidis la teva mascareta

Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse