HARLEM GLOBETROTTERS - ZARAGOZA 2024
Zaragoza per a grups

Llegir més
Si el que vols és riure't, divertir-te, flipar en colors amb les esmaixades impossibles i les acrobàcies demencials, aquest 2019 no et pots perdre el xou dels mags del bàsquet. La nova gira dels Harlem Globetrotters comença al maig de 2024 serà èpica.
Durant més de 90 anys han deixat empremta entre els fans, tant petits com grans, amb el seu increïble xou familiar d'entreteniment i les seves habilitats úniques. Els autèntics i incomparables Harlem Globetrotters s'estan preparant per a una gira que arribarà a Espanya aquest 2019 plena d'acció i novetats, efectes especials, a més de sorpreses per als espectadors i amb una llista plena d'estrelles que farà que el públic estigui enganxat al seient durant tot l'espectacle per presenciar la màgia i art dels jugadors amb la pilota.
Més de 50.000 persones van gaudir de la gira el maig del 2023, entre moltes rialles, humor, adrenalina, bogeries i entreteniment per a tota la família. Cada jugada estarà plena de màgia, esmaixades increïbles, dribblings sorprenents, tirs espectaculars, a més d'una comèdia assegurada i una interacció amb els fans sense igual. I no et perdis el final! Després del partit, les estrelles Globetrotters es queden per signar autògrafs i fer-se fotos amb tots els aficionats.
 
 

Sol·licitar pressupost Val regal
a partir de 10 persones

Única sessió
14/05/2024
Pabellón Príncipe Felipe
Av Cesáreo Alierta, 120, Zaragoza

Condicions
Gaudeix d'un 20% dte . comprant un mínim de 10 entrades.
Aquest descompte és vàlid per a les zones de preu 2,3,4

PREUS PER ZONES PER A GRUPS:
Zona preu 2 PvP 41.70€ es queden a 33.89€
Zona preu 3 PvP 34.10€ es queda a 28.07€
Zona preu 4 PVP 27,00€ es queda a 22.27€

Incloses despeses de tiquet
Descomptes no acumulables a altres descomptes o promocions

IMPORTANT: Els nens nascuts després de l'1 de gener de 2022 no necessiten pagar entrada, però tampoc no ocuparan un seient


MAGIC PASS 20€ + despeses de tiquet: Trobada i activitats amb els jugadors durant 30 minuts! És imprescindible adquirir entrada de Magic Pass per accedir-hi (excepte aquelles persones que hagin comprat entrada per a la Globetrotters Experience). Els menors de 16 anys no poden accedir al recinte sense cap adult responsable. Els adults acompanyants també haurien d'adquirir entrada Magic Pass. Els menors compresos entre 16 i 18 anys hauran d'acudir amb una autorització signada pel seu Pare/Mare o Tutor a càrrec, tal com hi poden assistir sols. PLACES LIMITADES PER FUNCIÓ
 

Idioma
Castellano
CategorIa
Esports
Duració
100 min.
Recomanat
per a tots els públics

Horaris
14 de maig a les 19:00 h.
PVP

Despeses de tiquet no incloses
 
Els menors de 16 anys no poden accedir al recinte sense cap adult responsable. Els menors compresos d'entre 16 i 18 anys hauran d'acudir amb una autorització signada pel seu Pare/Mare o Tutor a càrrec, tal com hi poden assistir sols. En cas de no complir amb el que s'ha esmentat anteriorment, l'organització es reserva el dret de denegar l'entrada al recinte.

Les cadires pista B pot estar al mateix nivell que les cadires pista A, segons la ciutat

Aquest espectacle no disposa de consignes per a carrets o guarda-robes.

Mobilitat reduïda : cal presentar la documentació oficial que acrediti les condicions especials de mobilitat. Zona reservada per a la persona amb mobilitat reduïda i un acompanyant, tots dos adquirint aquest tipus d'entrada

Procés per comprar entrades
Informació i reserves a MyEntrada:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de 9:00 ha 17:00 h (exep. festius)

Pagament i tancament de reserves:
20 dies ABANS DE LA DATA DE LA FUNCIÓ RESERVADA
Com rebràs les entrades:
Pel sistema Print at Home. T'arribaran les entrades per correu electrònic.
Podràs imprimir-les o presentar-les al dispositiu mòbil i anar directament a la porta del recinte. (Sense passar per taquilla).

Obertura de portes:
RECOMANEM ANAR AMB TEMPS PER PODER ACCEDIR AL RECINTE TRANQUILAMENT.

Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Formes de pagament:
(1) Transferència Bancària: Sense despeses de gestió.
(2) Targeta de crèdit: Despesa de gestió 1% sobre l'import total de la compra.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS:
Informació i pressupost sense compromís per a FUNCIÓ PRIVADA, PERSONALITZACIÓ DEL TEATRE, SERVEI DE SERVEI D'ÀPATS, etc.
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse