Faunia
Madrid per a grups

Llegir més
Faunia és un ampli espai temàtic i natural que alberga més de 1200 animals de 152 espècies de diferents que habiten en 4 ecosistemes i 15 àrees temàtiques adaptades a cada espècie , amb el seu propi hàbitat, temperatura, condicions de llum i humitat. Tot això al llarg de 16 hectàrees amb una topografia potenciada amb llacs, estanys, en un espai situat a Madrid capital .
A Faunia es troben representats 4 dels ecosistemes més extraordinaris del món:
La Jungla: On coneixeràs els manatíes, guacamai, tucans i diverses espècies de titís , entre altres animals i sentir la calor i la pluja d'una tempesta tropical.
Ecosistema dels Pols : Viatja als llocs més recòndits de l' Antàrtida sense sortir de Madrid a Faunia. Aquí podràs gaudir de les curses sota l'aigua de més de 100 pingüins de 6 espècies diferents , a l'Ecosistema Polar més gran d'Europa.
El Bosc Africà : Benvingut a un dels hàbitats més fascinants de la terra, l'illa de Madagascar. Un miracle de l'evolució natural que conté el 5% del total de les espècies endèmiques del món. Podràs conèixer les seves tres espècies de lèmurs i nombroses aus de colors vius
El Bosc Temperat: No us perdeu sorprenent àrea que alberga una gran varietat d'animals de les regions temperades del món, com el muntjac, la mazama o la grua damisela .
A més, a les àrees temàtiques de Faunia t'endinsaràs en un noctuari només il·luminat per la llum de la lluna plena on veuràs animals fascinants com el   ocelote, el mandrós de dos dits o el porc formiguer i travessaràs una gruta càrstica a Misteris Baix Terra , per conèixer animals que habiten a les profunditats com la rata talp o el clamidosaure. També podràs recórrer una praderia australiana per conèixer el wallaby de Bennet, visitar un manglar amb impressionants cocodrils del Nil o descobrir un munt d' animals verinosos com ara serps, aranya o meduses, entre d'altres. Des que comença la visita, la natura, l'aprenentatge i la diversió estan garantits per a tota la família!

Info. Escoles Sol·licitar pressupost Val regal
a partir de 20 persones

Del 01/05/2023
al 31/12/2024
Faunia
Av. Comunidades, 28, 28032, Madrid

Condicions
Fes clic aquí si vols reservar el teu grup online o posa't en contacte amb nosaltres si vols fer la teva reserva.

Un cop seleccionada la data i el tipus d'entrada, introduïu les vostres dades i abans de pagar,
Aconsegueix un 5% dte. extra amb el codi dte.:

exclusiu per a membres de MyEntrada i els seus acompanyants i Acumulable a altres descomptes.
(si tens dubtes de com activar el teu descompte revisa l'apartat PROCÉS PER COMPRAR ENTRADES al final d'aquest document)
El parc no permet canvis ni anul·lacions.

Idioma
Castellano
CategorIa
Zoològic
Duració
Variable
Recomanat
Per a tots els públics

Horaris
*Les taquilles sempre obren a les 11:00h.
Maig : Obert fins a les 19:00h entre setmana i fins a les 20:00h els caps de setmana.
Juny : Obert fins a les 20:00h .
Juliol : Obert fins a les 20:00h .
Agost : Obert fins a les 20:00h .
Setembre : Les setmanes de l'1, el 4 i caps de setmana obert fins a les 20:00h . Les setmanes de l'11, 18 i 25 (excepte cap de setmana) obert fins a les 17:00 h .
Octubre : Tancat dilluns i dimarts (excepte el 31 que obre fins a les 18:00h), obert de dimecres a divendres fins a les 17:00h i els caps de setmana fins a les 19:00h .
Novembre : Tancat de dilluns a dimecres (excepte l'1 que obre fins a les 18:00h), obert dijous i divendres fins a les 17:00h i els caps de setmana fins a les 18:00h .
Desembre : Tancat dies 4, 5, 11, 12, 13, 18, 19 i 20, obert fins a les 16:00h dies 24 i 31, fins a les 17:00h dies 1, 14, 21, 26, 27 i 28 i obert fins a les 18:00h la resta del mes.
PVP
Segons lopció escollida.
Cal conservar l´entrada durant tota la visita.

Procés per comprar entrades
Informació i reserves a MyEntrada:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de dilluns a dijous de 9:00 ha 17:00 hi divendres de 9:00 ha 14:00 h
Com rebràs les entrades:
Per e-mail en document PDF. Cada full és una entrada.
Només hauràs d'imprimir-lo i dirigir-te a la porta d'accés sense passar per taquilla
Pots imprimir-la en blanc i negre i baixa resolució.

Obertura de portes:
CONSULTAR HORARIS D'OBERTURES I TANCAMENTS DEL RECINTE

Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse