EL LAGO DE LOS CISNES - BALLET DE CAMAGÜEY
Barcelona per a grups

Llegir més
A través de la ja llegendària música de Txaikovski i una impressionant coreografia, El llac dels Cignes està basat en un conte de fades amb tints romàntics. Una història sobre transformacions, encantaments i monstres en què només l'amor és capaç de redimir els protagonistes. L'obra transcorre entre l'amor i la màgia, enllaçant als seus quadres l'eterna lluita del bé i del mal. Estrenat per primera vegada al Teatre Bolsoi a Moscou (Rússia) el 1875. Tot i la tíbia acollida que va tenir al principi, una segona estrena gairebé vint anys després, el van col·locar com a obra cimera en la història de la dansa clàssica. És una oportunitat única de veure aquesta companyia, que compleix 55 anys de trajectòria recorrent els principals teatres del món. Fidel a la metodologia de treball del seu Fundador (Fernando Alonso) dota els seus ballarins d'una compenetració, una cura i un afany de superació permanent que es reflecteix en l'alta qualitat artística de les seves produccions. Són poques les ocasions que els tenim de veure per Espanya. Cinc anys després de la seva darrera actuació, el Ballet de Camagüey torna a trepitjar els nostres escenaris amb una companyia de 32 ballarins a escena. L'obra transcorre entre l'amor i la màgia, enllaçant als seus quadres l'eterna lluita del bé i del mal. La protagonitzen el príncep Sigfrid, enamorat d'Odette, jove convertida en cigne per l'encanteri del malvat Von Rothbart i Odile el cigne negre i filla del bruixot. Es basa en una llegenda que explica com unes joves són convertides en cignes per un malvat mag, Von Rothbard. A les nits recuperen la forma humana. El príncep Sigfrid surt de caça amb els seus amics i es troba amb Odette, la reina de les noies convertides en cignes, que li explica el seu trist destí i el de les seves companyes de feitiço. Li confessa que només una promesa d'amor que arribi fins al matrimoni podria posar fi a l'encantament. Sigfrido jura fer aquesta promesa a la festa que se celebrarà l'endemà al palau on ell ha de triar esposa. En aquesta festa, Sigfrido creu reconèixer Von Rothbard i Odette, però en realitat el mag ha portat la seva filla Odile, disfressada d'Odette, però vestida de negre (en aquest moment s'executa el famós «Pas a dos del Cigne Negre») . Sigfrid, sense adonar-se de l'engany, jura el seu amor a què ell creu ser Odette i traeix la seva veritable estimada, a qui veu plorant a través d'una de les finestres de palau. Von Rothbard i la seva filla han triomfat. Per aquesta suposada traïció, Odette ha decidit morir abans que continuar sent un cigne per sempre. Però Sigfrid li demana perdó, i triomfa en una lluita final contra Rothbard, prevalent el seu amor amb Odette.

Sol·licitar pressupost Val regal
Veure video
a partir de 10 persones

Del 12/06/2024
al 30/06/2024
Teatre APOLO
Av. Paral·lel, 59, Barcelona

Condicions

Despeses de tiquet incloses

Idioma
Castellano
CategorIa
Ballet
Duració
125 min.
Recomanat
apta per a tots els públics

Horaris
Dimarts, dimecres, dijous i divendres: 20:00h
Dissabtes i diumenges: 18:00 h
PVP
PVP
Pati de butaques: 43,00€
Club F1 a F4: 30,00 €
Club F5 a F7: 25,00€
Despeses de tiquet no incloses

Procés per comprar entrades
Informació i reserves a MyEntrada:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de dilluns a dijous 9:00 ha 17:00 hi divendres de 9:00 ha 14:00 h

Pagament i tancament de reserves:
20 dies ABANS DE LA DATA DE LA FUNCIÓ RESERVADA
COM REBRÀS LES TEVES ENTRADES:
Pel sistema Entrada electrònica. T'arribaran les entrades per correu electrònic. Podràs imprimir-les o presentar-les de manera digital al teu mòbil o tablet directament a la porta del teatre, sense passar per taquilla.

Obertura de portes:
El recinte obre 1 hora i mitja hora abans de l'inici de la sessió. CAL ANAR AMB TEMPS PER PODER ACCEDIR TRANQUILAMENT.

Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Informació de condicions per a grups en el botó d'Individuals situat en el centre d'aquest document
Formes de pagament:
(1) Transferència Bancària: Sense despeses de gestió.
(2) Targeta de crèdit: Despesa de gestió 1% sobre l'import total de la compra.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS:
Informació i pressupost sense compromís per a FUNCIÓ PRIVADA, PERSONALITZACIÓ DEL TEATRE, SERVEI DE SERVEI D'ÀPATS, etc.
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse