Recinto Modernista Hospital de Sant Pau
BARCELONA per a grups

Llegir més
Una ciutat dins una ciutat. Sant Pau és el conjunt modernista més gran del món i també l'obra més important de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.

Declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l'any 1997, per la singularitat i bellesa artística, el Recinte Modernista està configurat com un conjunt arquitectònic format per 12 pavellons envoltats d'espais verds i connectats per un quilòmetre de galeries subterrànies.

Història de l'Hospital de Sant Pau

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau neix el 1401 de la fusió de sis hospitals que existien en aquell moment a Barcelona. L'Hospital de la Santa Creu, com s'anomenava en aquesta primera època, es va ubicar al bell mig de la ciutat, a l'actual barri del Raval, en un dels edificis més importants del gòtic civil català.

A finals del segle XIX, el creixement demogràfic de Barcelona i els avenços de la medicina van fer que l'Hospital es quedés petit. Per això es va plantejar la construcció d'un nou edifici. Gràcies al llegat del banquer Pau Gil, el 15 de gener del 1902 es col·locava la primera pedra del nou centre hospitalari, dissenyat per Lluís Domènech i Montaner. La inauguració de les noves instal·lacions no arribaria fins al 1930.

Després de més de vuit dècades d'activitat sanitària al Recinte Modernista, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau es va traslladar el 2009 a unes instal·lacions noves construïdes a l'extrem nord del conjunt arquitectònic.

Sol·licitar pressupost Val regal
Veure video
Reserva de grups

Desde del
18/10/2022
RECINTO MODERNISTA DE SANT PAU
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 , BARCELONA

Condicions

Què es pot visitar?

La visita comença a la Sala Hipòstila , que acollia les antigues urgències de l'Hospital. A través dels túnels, arribareu al Pavelló de Sant Salvador , el primer edifici que va entrar en funcionament el 1916. Allà podeu recórrer la història de l'antic Hospital de Santa Creu i Sant Pau i conèixer l'obra i la trajectòria de Lluís Domènech i Montaner .

La visita continua als jardins . Passejant entre flors i plantes comprovareu com la natura va ser font d'inspiració modernista i una eina fonamental per a la curació dels malalts.

Com era la vida en aquest entorn hospitalari als anys vint del segle passat? I a la ciutat de Barcelona, quina medicina es practicava? Ho descobrireu visitant la Casa d'Operacions i el Pavelló de Sant Rafael , que acull una recreació històrica i l'exposició 'Pacient i metge, de la narració a l'objectivitat'.

El recorregut acaba al Pavelló de l'Administració , l'edifici més destacat de tot el conjunt. Us sorprendran les diferents sales patrimonials, plenes de llum, colors, mosaics, escultures i una àmplia riquesa decorativa.

L'itinerari recomanat pot variar segons la disponibilitat d'espais.

En compliment de la normativa vigent, les visites guiades al recinte modernista de Sant Pau només poden ser realitzades pels guies del recinte modernista, guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya i docents que acompanyin grups d'estudiants. Els menors de 16 anys han d?anar acompanyats d?un adult.

Pressupost a mida
Grups màxim 30 persones per guia.
Visita guiada amb guies oficials


Idioma
Variable
CategorIa
Visites
Duració
75 min.
Recomanat
Apta per a tots els públics

Horaris
De dilluns a divendres
De 10 a 17h
(últim accés 15:30h a 16:00h)
PVP
Entrada individual Adult 16€

Procés per comprar entrades
Informació i reserves:
- Emplenant el formulari que trobaràs clicant al botó Sol·licitar Pressupost
- Per e-mail: enviant dades a info@myentrada.com o
- Per telèfon: 93 540 07 90 de 9:00 ha 17:00 h (exep. festius)
Pagament i tancament de reserves:
15 dies ABANS DE LA DATA DE LA FUNCIÓ RESERVADA.

Com rebràs les entrades:
Per e-mail en document PDF, o bé en forma de bo grupal o un full per entrada
Pots imprimir-lo o emmagatzemar-lo al dispositiu mòbil i dirigir-te a la porta d'accés, sense passar per taquilla
Si decidiu imprimir-la també és vàlid presentar-la en blanc i negre i baixa resolució.



Una altra informació

Tria dia, consulta'ns disponibilitat i pressupost sense compromís
No acumulable a altres ofertes i condicionada a l'aforament del recinte.

Informació i/o consultes del dilluns a dijous de 9  a 17h y  divendres de 9 a 14h (excep. festius) en el telèfon 93 540 0790 o bé enviar e-mail a info@myentrada.com

IMPORTANT: L'empresa responsable d'aquest esdeveniment es reserva el dret de modificar o retirar una promoció, sense previ avís, en cas de proximitat de l'esdeveniment o alta ocupació de la data, quedant MyEntrada alliberada de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.


Només es gestionen CANVIS o DEVOLUCIONS en cas d'obligació de tancament de l'recinte, mai per error o equivocació en el procés de compra.
La disponibilitat d'entrades estarà en tot moment condicionada a l'aforament del local.
Formes de pagament:
(1) Transferència Bancària: Sense despeses de gestió.
(2) Targeta de crèdit: Despesa de gestió 1% sobre l'import total de la compra.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS:
Informació i pressupost sense compromís per a FUNCIÓ PRIVADA, PERSONALITZACIÓ DEL TEATRE, SERVEI DE SERVEI D'ÀPATS, etc.
Inscriu-te en la nostra newsletter
Inscribirse